Hey! Det er hjemmelavet konfekt af julie hey #konfektjul Hjemmelavet konfekt skal laves hele året og hører ikke kun til jul – og det er også for børn! Let tilgængelig konfektbog med knaldgode opskrifter på hjemmelavet konfekt primært af marcipan, nougat og chokolade. Du kan roligt give dig i kast med at lave de lækre sager. Julie Hey har firmaet MAD & MERE og er madskribent for ugebladet SØNDAG. Julie underviser i gastronomisk teambuilding og er ambassadør for Madskolerne i Danmark. #konfektjul
Share on Facebook Share on Pinterest Share on Twitter

Hey! Det er hjemmelavet konfekt af julie hey #konfektjul Hjemmelavet konfekt skal laves hele året og hører ikke kun til jul – og det er også for børn! Let tilgængelig konfektbog med knaldgode opskrifter på hjemmelavet konfekt primært af marcipan, nougat og chokolade. Du kan roligt give dig i kast med at lave de lækre sager. Julie Hey har firmaet MAD & MERE og er madskribent for ugebladet SØNDAG. Julie underviser i gastronomisk teambuilding og er ambassadør for Madskolerne i Danmark. #konfektjulHey! Det er hjemmelavet konfekt af julie hey #konfektjul Hjemmelavet konfekt skal laves hele året og hører ikke kun til jul – og det er også for børn! Let tilgængelig konfektbog med knaldgode opskrifter på hjemmelavet konfekt primært af marcipan, nougat og chokolade. Du kan roligt give dig i kast med at lave de lækre sager. Julie Hey har firmaet MAD & MERE og er madskribent for ugebladet SØNDAG. Julie underviser i gastronomisk teambuilding og er ambassadør for Madskolerne i Danmark.

Hey! Det er hjemmelavet konfekt af julie hey #konfektjul Hjemmelavet konfekt skal laves hele året og hører ikke kun til jul – og det er også for børn! Let tilgængelig konfektbog med knaldgode opskrifter på hjemmelavet konfekt primært af marcipan, nougat og chokolade. Du kan roligt give dig i kast med at lave de lækre sager. Julie Hey har firmaet MAD & MERE og er madskribent for ugebladet SØNDAG. Julie underviser i gastronomisk teambuilding og er ambassadør for Madskolerne i Danmark.

kaniehtiio